Meteen naar de inhoud

Beweeg Heuvelland weer van start

Nu de overheid haar corona-maatregelen versoepeld heeft, is er weer ruimte om een onze beweeggroepen per direct te hervatten! Het gaat daarbij om beweegprogramma’s die reeds in de buitenlucht plaatsvinden.


Richtlijnen deelname groepslessen:
• Vanwege de maatregelen is aanmelden voor de lessen verplicht. Aanmelden kan via info@beweegheuvelland.nl o.v.v. van de naam van de betreffende groepsles.
• Tijdens de groepsles dienen alle deelnemers zich te houden aan de algemeen geldende richtlijnen van het RIVM en het ‘corona protocol voor sporters’ Beweeg Heuvelland.
• Kom niet sporten als je in de afgelopen 24 uur een van de volgende (milde) symptomen gehad hebt: neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid of koorts of wanneer je wegens gezondheidsklachten tot de risicogroep behoort. We vragen alle deelnemers om zelf het gezond verstand te gebruiken en aan de hand van het ‘corona-protocol voor sporters’ in te schatten of deelname aan de groepsles voor henzelf én anderen verantwoord en veilig is.
• Als je een les niet aanwezig kunt zijn, dien je je vooraf af te melden. Kom je wel weer sporten dan meld je, je weer opnieuw aan.