Beweeg Heuvelland Nieuwjaars Winterwandeling

Op zondag 16 januari organiseert Beweeg Heuvelland in het kader van Verenigt-U een Nieuwjaars Winterwandeling. Er zijn drie verschillende wandelingen, zodat iedereen mee kan doen: jong en oud, goed ter been en wat minder goed ter been. Voor alle wandelaars is er een gratis kopje zelfgemaakte soep!

Mini wandeling
De mini-wandeling is bedoeld voor mensen die slechter ter been zijn. Deelnemers zijn tussen 14.00 en 14.30 uur van harte welkom op het Sportcomplex van BMR. Daar worden zij ontvangen met koffie/thee met wat lekkers. Na de koffie/thee kan de wandeling beginnen. Bij terugkomst staat een heerlijke kop soep klaar. Na een gezellig samenzijn sluiten we om 16.45 uur af. Als u het fijn vindt om thuis gebracht te worden kunt u ons dat laten weten en zorgen wij voor vervoer.

Korte wandeling
De korte wandeling is een  route van 5 kilometer op verharde wegen die geschikt is voor kinderwagens. Deelnemers vertrekken om 15.30 uur bij het sportcomplex van BMR. Tijdens de wandeling is er een tussenstop met een lekkere zelfgemaakte kop soep. Om 17.00 uur komen deelnemers terug bij het sportcomplex. Bij terugkomst worden de deelnemers ontvangen met een gratis welkomstdrankje en een lekker hapje.

Lange wandeling
De lange wandeling is een route van ongeveer 10 km en gaat het bos in. Goed schoeisel wordt aanbevolen voor deze route. De wandeling start om 14.00 uur bij het Sportcomplex BMR. Tijdens de wandeling is er een tussenstop met een lekkere zelfgemaakte kop soep. De wandeling eindigt bij tevens bij Sportcomplex BMR waar de deelnemers worden ontvangen met een gratis welkomstdrankje en een lekker hapje.

Er zijn geen kosten aan deze activiteit verbonden en inschrijving vooraf is niet nodig! Voor meer informatie kunt u terecht bij vrijwilliger Baudouin Clairbois via 06-21128874.